Jol: Sulejmani moet fitter worden | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: Sulejmani moet fitter worden

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 januari, 2010 | Gepost om 21:15 uur | 1.331 keer bekeken

Ajacied Miralem Sulejmani is zondag gepasseerd voor de klassieker tegen Feyenoord. Ajax-trainer Martin Jol is kritisch op de recordaankoop. ‘Hij moet werken aan zijn fitheid. De komende tijd hopen we hem te prikkelen’, zei de hoofdtrainer voor de wedstrijd in de Kuip.

Sulejmani kreeg afgelopen week in het bekerduel tegen NEC een basisplaats, maar Jol haalde de aanvaller er in de tweede helft af. De Serviër, die dit seizoen weinig aan spelen toekomt, kon geen moment imponeren.

Jol wil dat Sulejmani aan zichzelf gaat werken. ‘Hij moet een andere instelling krijgen’. De linkspoot had vorig seizoen en aan het begin van deze voetbaljaargang ook al problemen zijn conditie op peil te houden.

FCupdate

Snel reagerenSecured By miniOrange