Jol verwacht geen versterkingen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol verwacht geen versterkingen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 januari, 2010 | Gepost om 22:20 uur | 6.303 keer bekeken

Trainer Martin Jol van Ajax verwacht niet dat zijn club zich maandag vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog gaat versterken. “De financiële mogelijkheden zijn beperkt”, liet hij zondag na het gelijkspel tegen Feyenoord (1-1) nog eens doorschemeren. “We praten wel met spelers, maar die komen alleen als er ook nog voetballers vertrekken.”

Jol reageerde daarmee op geruchten over de komst van Edson Braafheid naar Amsterdam. De linksback krijgt bij Bayern München nauwelijks speeltijd en wil komende zomer graag met het Nederlands elftal naar het WK in Zuid-Afrika. Braafheid stond afgelopen zomer ook al in de belangstelling van Ajax, maar koos toen voor de Duitse topclub.

Ajax bereikte vorige week wel overeenstemming met Nicolas Lodeiro. De middenvelder uit Uruguay tekende een contract van 2,5 jaar. De verbintenis gaat maandag in. Ajax zag tijdens de transferperiode vijf spelers op huurbasis vertrekken: Daley Blind (FC Groningen), Jeffrey Sarpong (NEC), Dario Cvitanich (CF Pachuca), Mitchell Donald (Willem II) en Bruno Silva (Internacional). Rob Wielaert, die ook mag vertrekken uit Amsterdam, vond nog geen andere club.

Snel reagerenSecured By miniOrange