Jol wil Boulahrouz bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol wil Boulahrouz bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 januari, 2010 | Gepost om 8:03 uur | 1.171 keer bekeken

Ajax-trainer Martin Jol hoopt Gergely Rudolf (24) te contracteren. De Hongaarse spits van Debreceni VSC, die in de ArenA aanwezig was en een gesprek voerde met Jol, moet de ontwikkelingen op de transfermarkt afwachten. ,,Ik wil hem er graag bij hebben.

Maar wij kunnen alleen iets doen als er nog spelers vertrekken”, was het enige dat Jol kwijt wilde. Ook Khalid Boulahrouz staat te trappelen om bij Ajax aan de slag te gaan. Maar voor hem geldt hetzelfde.

De 1.77 meter lange Rudolf, die dit seizoen in Champions Leagueverband uitkwam tegen Fiorentina, Liverpool en Olympique Lyon, speelde eerder voor AS Nancy en heeft tien interlands onder Erwin Koeman achter zijn naam.

In 46 duels voor Debreceni VSC scoorde hij 22 keer. Ook PSV’er Balazs Dzsudzsak is afkomstig van de kampioen van Hongarije. Boulahrouz en Rudolf lijken afhankelijk van Rob Wielaert, die op huurbasis naar ADO Den Haag kan.

Snel reagerenSecured By miniOrange