Mido wil wel terug naar Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Mido wil wel terug naar Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 januari, 2010 | Gepost om 13:38 uur | 1.275 keer bekeken

Mido heeft laten weten dat hij graag terug zou willen keren bij Ajax. De aanvaller, die momenteel speelt voor het Egyptische Zamalek, zou ook in de belangstelling staan van het Engelse Hull City.

Middlesbrough heeft de Egyptenaar verhuurd aan de club uit zijn geboorteland. Bij Hull City zou Mido ploeggenoot worden van zijn landgenoot Amr Zaki. Ook een andere Premier League-club zou interesse hebben, maar hij keert liever terug in Amsterdam.

“Het is voor negentig procent zeker dat ik voor het einde van de transferperiode Zamalek verlaat”, zegt Mido tegenover Modern Sport. “Hull praat al een maand met me en een andere Engelse club, die ik momenteel niet bij naam kan noemen, is ook geïnteresseerd.”

Daarbij gaat het volgens de aanvaller om een club van naam. “Deze club heeft een prachtige geschiedenis, staat in de bovenste helft van de ranglijst en zal binnen twee of drie dagen een officieel bod op me uitbrengen.”

Daarnaast zou Ajax-coach Martin Jol Mido gepolst hebben voor een terugkeer. “Jol, die mijn manager was bij Tottenham Hotspur, heeft ook de mogelijkheid besproken om naar zijn club te vertrekken. Ik geef de voorkeur aan Ajax, waar ik de kans heb om in de Europa League te spelen.”

Mido speelde eerder tussen 2001 en 2002 voor de Amsterdammers. Na een ruzie met toenmalig trainer Ronald Koeman vertrok hij op huurbasis naar Celta de Vigo. In 2003 verkocht Ajax hem aan Olympique Marseille. Vervolgens stond hij ook onder contract bij AS Roma, Tottenham Hotspur, Wigan Athletic en Middlesbrough.

Snel reagerenSecured By miniOrange