Suarez beveelt Nicolas Lodeiro aan | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez beveelt Nicolas Lodeiro aan

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 januari, 2010 | Gepost om 9:19 uur | 1.208 keer bekeken

In Uruguay duiken er berichten op dat naast AZ ook Ajax interesse heeft in het talent Nicolas Lodeiro. Landgenoot Luis Suarez zou een positief advies hebben gegeven aan trainer Martin Jol over de speler van Nacional.

Bij monde van directeur voetbalzaken Marcel Brands liet AZ eerder deze week weten dat het interesse heeft in Lodeiro. Ook Napoli en Liverpool werden genoemd als mogelijke kopers, maar de namen van deze clubs werden vooralsnog alleen in het geruchtencircuit genoemd.

De media in Uruguay berichten vandaag dat AZ concurrentie krijgt van Ajax. Suarez zou Lodeiro hebben aanbevolen bij Jol, die beelden van de jongeling zou hebben gezien van de interland Uruguay – Costa Rica. Lodeiro zou op zijn beurt echter weinig zien in een transfer op dit moment.

Bij Nacional is het talent verzekerd van een basisplaats en met het oog op het WK wil Lodeiro zijn speelminuten niet op het spel zetten.

Goal.com

3 Reacties op “Suarez beveelt Nicolas Lodeiro aan”

 • kazie op 19th januari, 2010 19:27 pm

  kan nog wel een speler bij toch? het salaris-‘gebouw’ kan ook nog wel een injectie hebben. Met deze jongen en Mido komt alles toch nog goed!?! Luque kan trouwens ook nog teruggehaald worden! Tsja, die Van Basten was eigenlijk zo gek nog niet……toch?

 • AJACIED op 22nd januari, 2010 16:56 pm

  goede aankoop, eindelijk een spelmaker voor ajax.
  deze jongen, samen met suarez, kan niet beter.
  nou is het alleen nog wachten op de fouten die twente en psv moeten maken
  en dan worden we gewoon nog kampioen!!!

 • wayout op 25th januari, 2010 15:15 pm

  Van Basten zo gek nog niet?? ???Een man die veel te veel van zijn eigen ervaring uitging en met zijn magalomane gedrag vaak jonge en ook ervaren spelers niet wist te begeleiden op een manier waarbij de betreffende speler zélf centraal stond.
  En dan Luque terug halen ?????
  Kazie toch…!!! Je wilt miskopen terughalen………Lodeiro wordt een goeie, ook Eriksen wordt een goeie…..
  Ajax komt terug…. aan de top zoals altijd…!! We hebben de jaren 70 gehad 20 jaar later de gouden jaren 90 en weer 20 jaar later is het alweer bijna… Goeie jonge spelers…..en jij wilt miskopen terughalen……???

 • Snel reageren  Secured By miniOrange