Vink:Ik had Ajax een strafschop moeten geven | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vink:Ik had Ajax een strafschop moeten geven

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 31 januari, 2010 | Gepost om 21:24 uur | 991 keer bekeken

Scheidsrechter Pieter Vink liet zondag na de Klassieker Feyenoord – Ajax eerlijk weten dat hij een strafschop toe had moeten kennen aan Ajax. Vink gaf aan dat hij een overtreding op Ajacied Luis Suarez verkeerd beoordeeld had. “.”

Suarez werd in het strafschopgebied neergelegd door Feyenoord-back Stefan de Vrij, maar Vink zag er geen overtreding in. De videobeelden lieten echter zien dat de Uruguayaan wel degelijk werd geraakt. “Na het zien van de wedstrijdbeelden is het duidelijk dat er contact was. Ik had hier een strafschop moeten geven”, zei Vink tegen Eredivisie Live.

De voorgeschiedenis van duikelingen bij Suarez heeft geen invloed gehad op de beslissing vertelde Vink. “Nee, absoluut niet. Elke wedstrijd moet je scherp zijn op alle situaties en niet specifiek op één speler. Het was gewoon een menselijke fout.”

‘Slachtoffer’ Suarez liet na afloop van het 1-1 gelijkspel zijn onvrede blijken over de beslissing van Vink. “Ik maakte geen schwalbe en ik word duidelijk gehaakt. Blijkbaar blijft mijn reputatie gewoon bestaan.”

Goal.com

Snel reagerenSecured By miniOrange