450.000 euro te weinig voor Boulahrouz | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

450.000 euro te weinig voor Boulahrouz

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 2 februari, 2010 | Gepost om 9:49 uur | 6.313 keer bekeken

De komst van Khalid Boulahrouz naar Ajax is afgeketst op 450.000 euro. Dat zei althans Johan Derksen in Voetbal International. Het is niet bekend of dit geld besteed moest worden aan de huursom of aan het salaris van de verdediger, maar het geld is echt op in Amsterdam.

Voetbalzone

1 reactie op “450.000 euro te weinig voor Boulahrouz”

  • Marcus Collins op 2nd februari, 2010 13:40 pm

    Het geld is overal op. Laten we hopen op een High Profile faillissement, van een club als Barcelona (@60 miljoen schuld) Madrid ((900 miljoen) United of Liverpool (bijna een miljard). Misschien dat dan weer eens tot de botte hersens doordringt dat een slaris van 8 miljoen voor een hele modale voetballer als de Jong een belediging is voor de intelligentie van ieder hongerend kind.
    Het gaat natuurlijk helemaal niet om 450000 Euro, het gaat erom dat de technische staf iedere keer weer schijt heeft aan een beleidsplan. of dat nu de enge Beenhakker is of Jol iedereen wil uitgeven wat er niet is. Ik wil graag in een Ferrari rijden, niet dat zoiets harder kan rijden in de file maar omdat het er geil uitziet. Of ik het kan betalen? Nee maar ik kan een lening afsluiten en hopen dat ik in de toekomst de loterij win. (CL league).

  • Snel reageren    Secured By miniOrange