Blessure de Zeeuw valt mee | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Blessure de Zeeuw valt mee

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 8 februari, 2010 | Gepost om 16:12 uur | 755 keer bekeken

Demy de Zeeuw kan zaterdag voor Ajax de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen voetballen. Hij viel zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Twente (3-0) uit met een hamstringblessure. De medische staf van Ajax verwacht de middenvelder aan het einde van de week weer helemaal fit.

Trainer Martin Jol krijgt einde van deze week duidelijkheid over het herstel van Toby Alderweireld. De Belg verrekte vorige week in de uitwedstrijd met Feyenoord (1-1) zijn hamstring. Hij kan mogelijk tegen sc Heerenveen weer in actie komen. Jol kan Alderweireld goed gebruiken in Friesland. Jan Vertonghen ontbreekt tegen sc Heerenveen omdat hij geschorst is. Eyong Enoh is voorlopig nog geblesseerd.

Ismaïl Aissati en Miralem Suljemani spelen dinsdag met Jong Ajax tegen Jong Heerenveen/Emmen. Trainer Jol hield beide spelers de laatste duels buiten zijn selectie omdat hij ontvreden over ze is.

Snel reagerenSecured By miniOrange