Boulahrouz wilde voor kwart salaris naar Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Boulahrouz wilde voor kwart salaris naar Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 1 februari, 2010 | Gepost om 9:48 uur | 6.832 keer bekeken

Martin Jol heeft definitief een streep gezet door de naam van Khalid Boulahrouz. De verdediger van VfB Stuttgart wilde voor een kwart van zijn huidige salaris komen voetballen, maar de Raad van Commissarissen van Ajax ging voor de huur liggen. Dat schrijft De Telegraaf. Ook Mido Hossam, Edson Braafheid en Gergely Rudolf bleken onlangs te hoog gegrepen voor de Amsterdammers.

Trainer Martin Jol verwacht niet dat zijn club zich maandag vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog gaat versterken. “De financiële mogelijkheden zijn beperkt”, liet hij na het gelijkspel tegen Feyenoord (1-1) nog eens doorschemeren. “We praten wel met spelers, maar die komen alleen als er ook nog voetballers vertrekken.”

Ajax bereikte vorige week wel overeenstemming met Nicolás Lodeiro. De middenvelder uit Uruguay tekende een contract van 2,5 jaar. De verbintenis gaat maandag in. Ajax zag tijdens de transferperiode vijf spelers op huurbasis vertrekken: Daley Blind (FC Groningen), Jeffrey Sarpong (NEC), Dario Cvitanich (Pachuca), Mitchell Donald (Willem II) en Bruno Silva (Internacional de Porto Alegre). Rob Wielaert, die ook mag vertrekken, vond nog geen andere club.

Boulahrouz zit bij Stuttgart op een dood spoor. Mede door blessureleed kwam de 28-jarige verdediger maar vier officiële duels binnen de lijnen. Het is dan ook maar de vraag of de Oranje-international komende zomer aan het WK in Zuid-Afrika zal meedoen. Bondscoach Bert van Marwijk hecht veel waarde aan het wekelijks in actie komen. Boulahrouz speelde tegen Australië (0-0) zijn 28ste interland.

Voetbalzone

Snel reagerenSecured By miniOrange