Boulahrouz:Gesprekken liepen raar met Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Boulahrouz:Gesprekken liepen raar met Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 4 februari, 2010 | Gepost om 9:46 uur | 717 keer bekeken

Khalid Boulahrouz is teleurgesteld in de clubleiding van Ajax. De verdediger van VfB Stuttgart keek in eerste instantie al vreemd op toen hij hoorde dat de Amsterdammers slechts 450.000 euro aan salaris wilden betalen, maar besloot toch om op de aanbieding in te gaan. Uiteindelijk bleek echter dat Ajax de afspraak helemaal niet na kon komen.

De Amsterdammers konden het salaris alleen betalen wanneer een andere speler zou vertrekken. “Ik was bereid ver te gaan om bij Ajax aan spelen toe te komen”, vertelde Boulahrouz in Voetbal International. “Met het oog op het WK vond ik het niet zo belangrijk dat ik driekwart van mijn salaris zou inleveren.” Er werd echter geen speler van Ajax verkocht.

Zodoende kon Boulahrouz niet gehaald worden. “Het duurde een tijdje tot ze met een concrete aanbieding kwamen en die werd later weer ingetrokken, de clubleiding stak er een stokje voor. Dat liep een beetje raar allemaal. Toch hebben we tot het laatste moment gekeken of er mogelijkheden waren. Dat bleek niet het geval”, aldus de international.

Stuttgart weigerde maandag een bijdrage te leveren aan de huursom. Bovendien besloot Christian Gross dat hij Boulahrouz toch wilde behouden. “Dat is op zich positief”, zei de verdediger. “De trainer zei dat hij heel tevreden is over mijn inzet, maar dat hij na onze recente reeks overwinningen geen reden ziet zijn basisploeg te wijzigen. Ik ga hier vol aan de bak om mijn basisplaats te heroveren. Als het goed gaat zit het Nederlands elftal daaraan vast.”

Voetbalzone

Snel reagerenSecured By miniOrange