Jol: voor eigen publiek verloren | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: voor eigen publiek verloren

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 februari, 2010 | Gepost om 10:05 uur | 6.837 keer bekeken

Ajax is er donderdag zonder de geschorste Luis Suarez niet in geslaagd om Juventus voor de tweede keer binnen een week in de problemen te brengen.

De Amsterdamse club kwam tijdens de return van de zestiende finales van de Europa League niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel (0-0). Dat was niet voldoende omdat Juventus in de Arena al won (1-2).

“We hebben de dubbele ontmoeting voor eigen publiek verloren”, treurde trainer Martin Jol. “We speelden toen goed maar incasseerden wel twee doelpunten. Bovendien liep Luis Suarez ook nog eens tegen een schorsing aan. Zonder Suarez konden we Juventus nu nauwelijks pijn doen. Onze aanvallers kregen nauwelijks bespeelbare ballen. Het zat er gewoon niet in.”

Jol: “Ik blijf er bij dat Juventus over twee wedstrijden was te verslaan. Maar in deze wedstrijd zat er niet meer in. We waren niet veel minder dan Juventus, maar we konden het ze ook niet moeilijk maken. We hebben risico genomen en veel ruimte weggegeven. Ze zijn toch niet tot scoren gekomen. Maar wij werden helaas ook niet gevaarlijk.”

Snel reagerenSecured By miniOrange