Pantelic beter, Suarez belooft beterschap | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Pantelic beter, Suarez belooft beterschap

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 februari, 2010 | Gepost om 14:13 uur | 950 keer bekeken

Marko Pantelic kan waarschijnlijk zondag voor eigen publiek met Ajax tegen Vitesse voetballen. De spits heeft geen koorts meer en meldde zich vrijdag weer bij de ArenA voor een lichte training.

Pantelic was de afgelopen dagen geveld door een buikgriep en miste donderdagavond de thuiswedstrijd van zijn ploeg in de Europa League tegen Juventus (1-2).

Trainer Jol sprak vrijdag nog even met zijn spelers over de nederlaag tegen de club uit Turijn. ”Ik was een beetje boos op Luis Suarez omdat hij een gele kaart kreeg. Hij mist daardoor de return.”

”Gelukkig was Suarez ook boos op zichzelf. Hij heeft beterschap beloofd. Hij kan al tegen Vitesse laten zien dat hij het meent. In de eredivisie kan hij zich ook geen gele kaart meer permitteren.”

Vertonghen

Jol: ”Vertonghen baalde ook van die twee tegentreffers. Maar we hebben niet door Vertonghen verloren. We kregen zeventien doelpogingen en Juventus slechts vier. Dan mag je niet verliezen. Maar we moeten niet te lang stil staan bij de nederlaag. Het is nu vooral belangrijk dat we van Vitesse winnen.”

Voor de zieke Kennedy Bakircioglü en geblesseerde Gabri en Rasmus Lindgren komt het duel met Vitesse te vroeg. Jol verwacht dat de aan zijn knie gekwetste Thimothée Atouba dit seizoen niet meer voor Ajax in actie komt.

NU.nl

Snel reagerenSecured By miniOrange