Spijkerman gepolst voor Ajax Cape Town | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Spijkerman gepolst voor Ajax Cape Town

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 22 februari, 2010 | Gepost om 11:24 uur | 6.561 keer bekeken

Ajax heeft Hennie Spijkerman gepolst voor een functie bij satellietclub Ajax Cape Town. “En ik heb daar positief op gereageerd”, aldus de trainer. “Ik wil daar in principe graag naartoe. In maart kijken we of het doorgaat en welke functie ik ga bekleden.”

Spijkerman werd dit seizoen interim-trainer bij Haarlem, maar keerde na het faillissement van de eerstedivisionist terug in Amsterdam. Mocht Ajax het licht definitief op groen zetten voor het vertrek van Spijkerman naar Zuid-Afrika, dan wordt bekeken in welke rol. “Het kan het hoofdtrainerschap zijn als opvolger van Foppe de Haan. Maar als Foppe blijft wellicht ook in een andere functie.”

Telegraaf

Snel reagerenSecured By miniOrange