Suarez boos om late gele kaart | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suarez boos om late gele kaart

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 februari, 2010 | Gepost om 22:20 uur | 930 keer bekeken

Luis Suarez mag volgende week niet in actie komen wanneer Ajax op bezoek gaat bij Sparta Rotterdam. De spits kreeg tegen FC Utrecht in de slotfase tot zijn eigen verbazing een gele kaart van arbiter Eric Braamhaar.

“Ik ben erg boos”, mopperde Suarez na afloop tegenover de camera’s van Eredivisie Live. “Ik begrijp totaal niet waarom scheidsrechter Eric Braamhaar mij deze kaart heeft gegeven. Er was helemaal niets aan de hand.”

Volgens Suarez laten scheidsrechters zich veel te veel beïnvloeden door de reputatie van de Uruguayaan. “Ik krijg bijna geen strafschoppen meer mee. Het lijkt wel of er altijd tegen mij wordt gefloten. En dat is niet terecht.”

Suarez kreeg de gele kaart nadat hij volgens Braamhaar te hard doorging op FC Utrecht-doelman Khalid Sinouh. Het was echter vrij duidelijk dat Sinouh de bal nog niet vasthad, waardoor Suarez geen overtreding maakte.

Snel reagerenSecured By miniOrange