Ajax mengt zich in strijd om Dusko Tosic | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax mengt zich in strijd om Dusko Tosic

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 3 maart, 2010 | Gepost om 13:33 uur | 7.232 keer bekeken

Wigan Athletic en Stoke City krijgen in de strijd om de handtekening van verdediger Dusko Tosic concurrentie van Ajax. Dat meldt de Engelse boulevardkrant The Daily Mail woensdag.

De 25-jarige verdediger maakte afgelopen maand de overstap naar Portsmouth. Op het laatste moment vond de transfer echter geen doorgang. De financiële malaise bij Pompey maakt het voor de club onmogelijk om de voormalig speler van Werder Bremen een vast contract voor te schotelen.

De FA zette een streep door de komst van Tosic, die in het FA Cup-duel met Southampton wel op de bank plaats nam namens Portsmouth. Omdat de FA zijn overschrijving niet wil afronden vertrekt de verdediger zonder ook maar een minuut gespeeld te hebben weer bij de club uit de Premier League.

Doordat de problemen bij de club niet zijn opgelost mag Tosic nu transfervrij overstappen naar een nieuwe club. Over interesse heeft hij niet te klagen. Onder meer Ajax, Wigan Athletic, Stoke City en Real Sociedad zouden hem reeds benaderd hebben.

Snel reagerenSecured By miniOrange