Berkleef ontkent interesse Emanuelson | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Berkleef ontkent interesse Emanuelson

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 maart, 2010 | Gepost om 16:12 uur | 1.262 keer bekeken

Een overstap naar de Serie A zou Urby Emanuelson wel zien zitten. Zaakwaarnemer Brian Berkleef zegt echter geen gesprekken met geïnteresseerde clubs te voeren.

De onderhandelingen tussen Ajax en Emanuelson zijn inmiddels stopgezet. Club en speler komen er financieel niet uit. Het contract van de linkspoot loopt nog een seizoen, waardoor Ajax het product uit de eigen jeugdopleiding het liefst verkoopt als de impasse blijft.

Napoli en AS Roma toonden al belangstelling voor de international. “We wachten op een goede kans van een belangrijke club”, zegt Berkleef tegen Calciomercato. “Napoli en Roma? We hebben in het verleden contact gehad met Roma, maar op dit moment spreken we met niemand. Ook niet met FC Barcelona en Sevilla (twee andere clubs die de veelzijdige speler benaderd zouden hebben).”

Naar een transfer naar Italië heeft Emanuelson wel oren, beweert de belangenbehartiger. “De Serie A is één van de beste competities in Europa. Het is duidelijk dat Emanuelson die ervaring wel ziet zitten.”

Voetbalprimeur

Snel reagerenSecured By miniOrange