Suárez zakt op Europese lijst | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Suárez zakt op Europese lijst

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 maart, 2010 | Gepost om 15:58 uur | 1.649 keer bekeken

Luis Suárez is een plekje gezakt in het ESM-klassement van Europese topscorers. Dit meldt AD Sportwereld maandag.

Vorige maand drong de Uruguayaan nog de top drie binnen, maar inmiddels is hij teruggevallen naar de vijfde plaats. De Ajacied wist zondag tegen FC Groningen het net niet te vinden en werd voorbij gestreefd door Real Madrid-spits Gonzalo Higuaín.

Wayne Rooney voert de lijst aan, gevolgd door Lionel Messi en Didier Drogba. Suárez heeft een achterstand van 4,5 punten op de derde plek, die recht geeft op de Bronzen Schoen. Die is voorlopig in handen van Drogba. Aan de hand van het ESM-klassement wordt bepaald wie de topscorer van Europa is. De speler die op de eerste plaats eindigt krijgt na het voetbalseizoen de Gouden Schoen uitgereikt.

AT5

Snel reagerenSecured By miniOrange