Vertonghen en v/d Wiel 20 miljoen waard | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vertonghen en v/d Wiel 20 miljoen waard

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 maart, 2010 | Gepost om 9:55 uur | 1.340 keer bekeken

Ajax is bezig aan een zeer sterke serie. De Amsterdammers wonnen hun laatste zeven wedstrijden in de Eredivisie en de laatste competitienederlaag dateert van 6 december vorig jaar tegen FC Utrecht (2-0). Toch is trainer Martin Jol niet gerust over de toekomst.

‘In het laatste persbericht over de halfjaarcijfers stond dat Ajax er naar streeft de beste spelers te behouden. Dat hoop ik dan maar’, zegt Jol deze week in Voetbal International. ‘En als een topper dan écht niet meer te houden is, mag hij niet voor een paar dropstuivers de deur uit.’

‘Het moet om forse bedragen gaan, zodat we gelijkwaardige vervangers kunnen halen. Ik ken de Engelse markt een beetje (Jol was in het verleden werkzaam bij Tottenham Hotspur, red.) en jongens als Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel zijn daar minimaal twintig miljoen euro waard.’

‘En zo kan ik er nog wel een aantal noemen’, zegt de Ajax-trainer. ‘Om over Luis Suarez nog maar te zwijgen. Maar ik houd ze liever bij me. Stel je toch eens voor dat ik deze ploeg vijf jaar bij elkaar kan houden. Dan kunnen er leuke dingen gebeuren.’

Snel reagerenSecured By miniOrange