Vertonghen geinspireerd door Playstation | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vertonghen geinspireerd door Playstation

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 maart, 2010 | Gepost om 21:19 uur | 761 keer bekeken

Jan Vertonghen deed zondag na zijn tweede treffer tegen FC Groningen (3-0) zijn arm voor zijn ogen en met zijn andere bootste hij een luchtgeweer na. Met het schaamrood op de kaken biechtte de Ajacied na afloop de reden op.

“Dat was een afspraak met een ploeggenoot of tien waarmee we op de PlayStation spelen. Iemand juicht op die manier bij dat spel en we hadden afgesproken dat degene die scoorde tijdens de wedstrijd ook zo moest juichen.

Nou ja dat was ik dus,” vertelt hij aan Sportweek. Eerder in de week bekende Vertonghen dat hij op vrijdagavond met zijn vriendin X-factor moet kijken in plaats van de Jupiler League. “Ook al zo’n handige uitspraak. En nu doe ik dit weer. Zal ik ook weer een tijdje mee achtervolgd worden. Ik heb nu al spijt dat ik het gedaan heb,” aldus de Belg met een wrange glimlach.

Snel reagerenSecured By miniOrange