Ajax-fans niet welkom in thuisvakken NEC | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax-fans niet welkom in thuisvakken NEC

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 22 april, 2010 | Gepost om 9:53 uur | 1.172 keer bekeken

NEC-supporters die hun toegangskaartje doorverkopen aan een supporter van Ajax riskeren een stadionverbod van anderhalf jaar en een boete van 450 euro. Op deze wijze doet de club een poging om Ajax-fans te weren van de thuisvakken, meldt Spits.

Op zondag 2 mei 2010 speelt de ploeg uit Nijmegen op de laatste speeldag van de competitie tegen Ajax. De Amsterdammers hebben nog een kans om de landstitel binnen te halen. Dit is de reden dat er een grote vraag is naar toegangskaarten van Ajax-fans.

De manager veiligheidszaken van NEC is fel tegen fans van de tegenpartij in de vakken die bedoeld zijn voor de eigen volgers. “Onze supporters zullen meer dan negatief reageren, zeker als dit in hun eigen vak gebeurt”, aldus Jan Bluyssen tegenover de krant.

Alle bezoekers van de wedstrijd moeten zich legitimeren bij de ingang van het stadion. Op deze wijze hoopt men de Amsterdamse supporters te kunnen onderscheppen die alsnog plaats willen nemen in de ‘verboden’ vakken.

Voetbalprimeur

Snel reagerenSecured By miniOrange