Alderweireld: Ik geloof er absoluut in | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Alderweireld: Ik geloof er absoluut in

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 april, 2010 | Gepost om 13:11 uur | 948 keer bekeken

De Eredivisie gaat een razendspannende ontknoping tegemoet. FC Twente en Ajax strijden zondag tegen NAC Breda en NEC om de titel van Nederland. Toby Alderweireld en Jan Vertonghen blikken vooruit.

“Al dagen klampen mensen mij aan. Ze zijn er hier enorm fel mee bezig. Heel Amsterdam wil Ajax nog eens kampioen zien worden”, zegt Vertonghen in de Gazet van Antwerpen. “Al merk ik bij veel fans dat de angst er toch inzit dat het weer zal mislopen.”

“We hopen allemaal dat Twente punten laat liggen bij NAC”, vervolgt Alderweireld. “PSV en Ajax konden er dit seizoen niet winnen. Je weet nooit dat de titelstress de spelers van Twente zal verlammen, of dat ze snel een rode kaart krijgen.”

Bij de spelersgroep van Ajax is het vertrouwen in elk geval groot. “Ik geloof er absoluut in, want ik zie ons winnen van NEC. Ook al hebben we ons lot niet in eigen handen, de hele spelersgroep ziet het zitten”, besluit Alderweireld.

Snel reagerenSecured By miniOrange