De Zeeuw:Het was erg gezellig in het veld | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Zeeuw:Het was erg gezellig in het veld

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 6 april, 2010 | Gepost om 6:12 uur | 1.516 keer bekeken

Demy de Zeeuw speelde in de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Ajax een hoofdrol. De middenvelder was betrokken bij meerdere incidenten, waaronder de situatie rondom de rode kaart voor doelman Barry Ditewig.

“Hij geeft me een stop in mijn maag, ik vraag ‘wat doe je’ en dan slaat hij me nog een keer”, beschrijft De Zeeuw het incident tegenover Eredivisie Live. “Dan wordt mij van alles verweten, maar als je zulke dingen doet, heb je het alleen aan jezelf te danken.”

Met een man meer en Ricky van den Bergh onder de lat van ADO Den Haag sleepte Ajax uiteindelijk de drie punten binnen. “Het was erg gezellig in het veld”, glimlachte De Zeeuw. “Je weet dat als je bij Den Haag op bezoek gaat, dat er dan heel veel strijd komt. Ze hebben er alles aan gedaan. Wij zijn niet meegegaan in die strijd, maar hielden de intentie om te blijven voetballen.”

Eerder in de wedstrijd had volgens de Ajax-middenvelder ook Pascal Bosschaart van het veld gestuurd moeten worden. “Hij geeft me een klap, gaat aan mijn hoofd zitten en roept allerlei dingen. Daar had hij rood voor verdiend, maar de scheidsrechter vond van niet”, aldus De Zeeuw.

Snel reagerenSecured By miniOrange