de Zeeuw:Iedereen is naar elkaar toegegroeid | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

de Zeeuw:Iedereen is naar elkaar toegegroeid

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 23 april, 2010 | Gepost om 14:35 uur | 1.578 keer bekeken

Demy de Zeeuw heeft het bij Ajax uitstekend naar zijn zin. De van AZ overgekomen middenvelder kwam afgelopen zomer in een team vol individuen, maar ziet inmiddels een hecht team staan.

“Aan het begin van het seizoen vond ik dat spelers vooral individueel bezig waren. Ajax was nog geen team”, zegt De Zeeuw in gesprek met Sportweek. “Dat is op een gegeven moment omgeslagen. De trainer heeft daar een grote rol in gespeeld.”

“Maar in de hele club zit het goed. Je ziet bijvoorbeeld dat de mensen vanuit de directie en daar nog boven heel betrokken zijn. Ze staan in goede en in slechte tijden bij de kleedkamer en als er nieuws is, vertellen ze ons dat als eerste. Iedereen is naar elkaar toegegroeid. Zelfs als we uiteindelijk geen kampioen worden en alleen de beker pakken, hebben we een goed seizoen gedraaid.”

Met Luis Suarez, Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel hebben de Amsterdammers enkele pareltjes in huis. De Zeeuw hoopt desondanks dat de club erin slaagt het team bij elkaar te houden. “Er zijn veel clubs geïnteresseerd. Maar als iedereen blijft, kunnen we iets heel moois neerzetten. Hopelijk wordt het een rustige zomer op transfervlak.”

Zelf heeft hij niet meer de drang om de stap naar het buitenland te maken. “Twee jaar geleden was het EK echt een etalagekans voor me. Nu is dat anders. Ik hoef niet per se onmiddellijk naar het buitenland. Ik wil prijzen pakken met Ajax. De trainer zegt steeds: je bent pas een Amsterdamse held als je een prijs wint. Zo denk ik er ook over”, aldus de 26-jarige De Zeeuw.

1 reactie op “de Zeeuw:Iedereen is naar elkaar toegegroeid”

  • ajaxcied op 24th april, 2010 14:32 pm

    de zeeuw echte ajaxcied echt klasse,, hetzelfde voor luis en jan mooi deze uitspraken..gregory blijf in amsterdam!!

  • Snel reageren    Secured By miniOrange