Gabri tekent bij tot 2012 | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Gabri tekent bij tot 2012

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 12 april, 2010 | Gepost om 9:34 uur | 656 keer bekeken

Gabri wil zijn contract bij Ajax verlengen tot en met de zomer van 2012. De Spaanse middenvelder heeft besloten nog één seizoen aan zijn verblijf in Amsterdam te plakken. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant zet Gabri snel zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot 2012 in de Arena houdt. De Spanjaard is reeds in het bezit van een verbintenis tot de zomer van 2011. Wel zou Gabri hebben moeten instemmen met een flinke salarisverlaging.

Gabri is bij Ajax bezig aan zijn vierde seizoen. De oud-speler van onder meer FC Barcelona kwam de huidige jaargang door verschillende blessures slechts tot twaalf competitie-optredens. In totaal trok hij in de Eredivisie al 85 keer het Ajax-tricot aan.

Snel reagerenSecured By miniOrange