Geen feest bij titel Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Geen feest bij titel Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 april, 2010 | Gepost om 10:03 uur | 1.618 keer bekeken

Het feit dat Ajax na de vroege goals van Siem de Jong ’vergat’ Feyenoord op een onoverbrugbare achterstand te zetten (2-0) voor het tweede duel heeft consequenties voor een eventueel kampioenschap. „Mochten we zondag na de wedstrijd tegen NEC met die schaal staan, dan is er – denk ik – geen feest”, zegt Urby Emanuelson.

„Vier dagen later moeten we alweer aan de bak tegen Feyenoord”, aldus de verdediger. „Natuurlijk is 2-0 een comfortabele uitslag, zeker omdat we ook in De Kuip zullen scoren. Maar het kan daar door hun fanatieke aanhang spoken en we moeten bij de les zijn.” En dan met Amsterdamse bluf: „Maar op 6 mei de dubbel vieren, is ook geen straf.”

Telegraaf.nl

Snel reagerenSecured By miniOrange