Maaskant: NAC verslaat FC Twente | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Maaskant: NAC verslaat FC Twente

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 april, 2010 | Gepost om 9:56 uur | 1.747 keer bekeken

Trainer Robert Maaskant van NAC Breda heeft dinsdag met enkele prikkelende uitspraken de hoop bij Ajax op de landstitel aangewakkerd. De Schiedamse coach zei op Radio Rijnmond letterlijk: „Wij gaan FC Twente verslaan. Of Ajax dan kampioen is? Dat ligt aan NEC”, blikte hij gretig vooruit.

FC Twente verdedigt zondag in Breda tijdens de laatste speelronde in de eredivisie een voorsprong van een punt op Ajax, dat in Nijmegen aantreedt. NAC is nog niet zeker van deelname aan de play-offs om Europees voetbal, NEC is uitgespeeld.

Maaskant haastte zich te zeggen dat enige grootspraak hem niet vreemd was. „Maar de thuiswedstrijd tegen FC Twente is ook voor ons een finale. We moeten winnen om op eigen kracht de play-offs te halen. Bovendien spelen jongens als Patrick Zwaanswijk, Tommie van der Leegte en Martijn Reuser misschien wel hun laatste wedstrijd voor NAC. Dus we willen samen nog één keer vlammen voor een dolenthousiast publiek. En dat het kan spoken in Breda daar weten andere topclubs alles van.”

Maaskant doelde met de laatste opmerking op de geslaagde thuiswedstrijden in de competitie tegen Ajax (1-1), AZ (1-1) en PSV (2-1). „We hebben bovendien nog een appeltje met FC Twente te schillen”, gaf hij aan. „Die ploeg heeft NAC de laatste jaren twee keer uit de bekerfinale gehouden. Mede daarom zijn we heel erg gebrand op een overwinning.”

Telegraaf.nl

1 reactie op “Maaskant: NAC verslaat FC Twente”

  • pooja op 28th april, 2010 16:55 pm

    FC TWENTE ENSCHEDE WORD KAMPIOEN !

    xx

  • Snel reageren    Secured By miniOrange