Mogelijke samenwerking met RC Genk | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Mogelijke samenwerking met RC Genk

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 april, 2010 | Gepost om 9:43 uur | 1.318 keer bekeken

Na een eerder samenwerkingsverband met Germinal Beerschot Antwerpen, lijkt Ajax opnieuw in zee te gaan met een Belgische club. Ajax is met RC Genk in gesprek over de laatste details van de samenwerking, zo meldt Het Nieuwsblad.

Urbain Haesaert, die zes jaar scout was voor de Amsterdammers en komende zomer overstapt naar Anderlecht, zocht in opdracht van Ajax naar een Belgische club voor een samenwerkingsverband. Eind 2009 kwam naar buiten dat de kans groot was dat AA Gent of Zulte Waregem de nieuwe ‘partner’ zou worden van Ajax, nu zijn de Amsterdammers bijna akkoord met RC Genk.

Een eerdere Belgische samenwerking leverde Ajax onder meer Jelle Van Damme, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Tom De Mul en Toby Alderweireld op. Genk, dat momenteel eerste staat in de Belgische play-offs 2B, sloot niet lang geleden ook een samenwerkingsverband af met het Engelse Liverpool.

Snel reagerenSecured By miniOrange