Ook Johan Cruijff Schaal mogelijk gesplitst | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ook Johan Cruijff Schaal mogelijk gesplitst

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 april, 2010 | Gepost om 16:59 uur | 1.168 keer bekeken

Mochten Ajax en Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegenover elkaar staan, dan lijkt ook in dat geval een splitsing voor de hand te liggen. Dat zegt een woordvoerder van de KNVB tegen Voetbal International.

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt gespeeld door de landskampioen en de winnaar van de KNVB Beker. De kans bestaat dat Ajax en Feyenoord elkaar daarom opnieuw treffen en dan lijkt het spelen van één wedstrijd niet gewenst.

“We willen niet op de muziek vooruit lopen, maar met de bekerfinale in ons achterhoofd lijkt het spelen van één duel niet het ideale scenario”, aldus de woordvoerder. Het duel staat voor komend seizoen vooralsnog gepland op zaterdag 31 juli in de Amsterdam Arena.

Snel reagerenSecured By miniOrange