Pantelic: Applaus was verdiend | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Pantelic: Applaus was verdiend

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 april, 2010 | Gepost om 14:07 uur | 1.737 keer bekeken

Martin Jol kreeg de nodige kritiek op het aantrekken van Marko Pantelic. Met zijn spel en productie won hij wel de harten van het publiek. Zondag nam hij, in ieder geval tijdelijk, afscheid van de fans.

In eigen huis won Ajax met 2-0 van Feyenoord in de eerste wedstrijd van de bekerfinale. Toen Pantelic vervangen werd zwaaide hij naar het publiek, dat hem onder een luid applaus van het veld liet gaan. “Ik heb hard gewerkt, ik denk dat ik het verdiend heb. Ik heb goede wedstrijden gespeeld voor Ajax. Goals gescoord, assists gegeven en gevochten in het veld”, aldus de aanvaller tegenover Ajax TV.

De 31-jarige spits, die bij een meerjarig contract wel in Amsterdam wil blijven, kijkt met vertrouwen uit naar het tweede duel in de bekerfinale. “We hebben zondag geen tegengoal gekregen. Met 2-0 hebben we een aardige voorsprong voor het duel in Rotterdam. Ik hoop dat we de beker winnen, dat is erg belangrijk voor ons.”

Pantelic, die eerder uitkwam voor Iraklis Saloniki, Paris Saint-Germain, Celta de Vigo, Sturm Graz, Yverdon Sports, Obilic, FK Smederevo, Rode Ster Belgrado en Hertha BSC, kan bij Ajax een contract voor één seizoen tekenen. De Serviër, die in de competitie dit seizoen vijftien treffers maakte, schermt met interesse uit het buitenland en wil alleen bijtekenen als dat voor meerdere jaren kan.

Snel reagerenSecured By miniOrange