Rommedahl praat volgende week over contract | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Rommedahl praat volgende week over contract

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 22 april, 2010 | Gepost om 10:06 uur | 813 keer bekeken

Dennis Rommedahl gaat volgende week om de tafel met Ajax voor onderhandelingen over contractverlenging, zo meldt Voetbal International. Beide partijen hebben de intentie om met elkaar door te gaan. Rommedahl zal daarvoor naar verwachting wel fors moeten inleveren qua salaris.

Rommedahl voldoet aan de verwachtingen van coach Martin Jol, die dan ook te kennen gaf de speler te willen behouden. “Dennis levert goede prestaties. Hij is vaak belangrijk geweest”, gaf de oefenmeester onlangs toe. Rommedahl verklaarde zelf al dat hij wel met iets minder genoegen wil nemen. “Ik hoef niet meer naar een andere club. Ik ben gelukkig bij Ajax”, vond de Deens international.

Rommedahl streeft er echter niet naar zich daar in de kijker te speler bij een andere club. ”Ik heb mijn buitenlandse avontuurtjes wel gehad. Ajax is een fantastische club en daar gaat mijn voorkeur naar uit. Ajax weet hoe ik erin sta.” De rechtspoot stelt op financieel gebied naar eigen zeggen geen hoge eisen. ”Als ik moet inleveren, oké, geen probleem. Ik kies niet voor het geld.”

Voetbalzone

Snel reagerenSecured By miniOrange