Financiële eis Pantelic exorbitant | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Financiële eis Pantelic exorbitant

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 11 mei, 2010 | Gepost om 9:47 uur | 1.158 keer bekeken

Marko Pantelic was vorig seizoen nog erg belangrijk bij Hertha BSC, maar hij verhuisde afgelopen zomer naar Ajax. De club uit Berlijn kreeg veel kritiek dat zij de spits had laten gaan.

Michael Preetz, de manager van de club die deze maand naar de Tweede Bundesliga degradeerde, geeft echter aan dat Pantelic niet te behouden was. Een tweede poging in december mislukte ook. ‘We hebben tijdens de winterstop nog geprobeerd hem terug te halen naar Berlijn, maar zijn financiële eisen waren exorbitant. Daaraan konden en wilden we niet voldoen.’

Bij Ajax scoorde Pantelic zestien keer in 25 competitiewedstrijden, maar de 31-jarige Serviër lijkt al na één seizoen te vertrekken uit Amsterdam. Ajax wil zijn contract wel verlengen, maar slechts tot de zomer van 2011. Pantelic wil zich voor twee of drie seizoenen binden en lijkt daarom te verkassen. Naar verluidt ziet Schalke 04 hem als ideale kandidaat om Kevin Kuranyi op te volgen.

Snel reagerenSecured By miniOrange