Gabri naar Qatar | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Gabri naar Qatar

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 25 mei, 2010 | Gepost om 8:00 uur | 1.806 keer bekeken

Gabri liet eerder dit seizoen nog weten graag de rest van zijn carrière bij Ajax te willen blijven, maar lijkt nu toch te vertrekken. De Spanjaard kiest waarschijnlijk voor een avontuur in Qatar.

Umm-Salal is volgens Voetbal International dichtbij het aantrekken van Gabri. Henk ten Cate, hoofdtrainer van de club, heeft in de afgelopen week in Nederland gesprekken gevoerd met de middenvelder en die lijkt wel oren te hebben naar een overgang naar Qatar.

De 31-jarige Gabri debuteerde in 1999 in de hoofdmacht van FC Barcelona, maar had daar in 2006 geen toekomst meer vanwege lang blessureleed en de toegenomen concurrentie. Ten Cate haalde de controleur vervolgens naar Ajax, maar ook in Amsterdam is hij de laatste twee seizoenen geen vaste waarde meer.

Snel reagerenSecured By miniOrange