Huistra: Ajax is een topclub | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Huistra: Ajax is een topclub

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 mei, 2010 | Gepost om 11:38 uur | 1.698 keer bekeken

Jong Ajax-trainer Pieter Huistra gaat komend seizoen aan de slag bij FC Groningen. De oefenmeester vertrekt bij Ajax, een club waar hij een goed gevoel aan over houdt.

“De hele club, de sfeer, de cultuur: in alles is Ajax een topclub”, blikt Huistra op de website van Ajax terug. “Er wordt hard gewerkt en veel van iedereen geëist. Alle faciliteiten zijn aanwezig en dat zorgt er ook voor een trainer voor dat je optimaal kan werken.”

“In alles merk je dat Ajax een grote club is met veel supporters. Je merkt dat iedereen de verrichtingen van Ajax volgt. Ook Jong Ajax wordt breed gevolgd, zo heb ik ervaren. Samen met alle collega’s, zoals bijvoorbeeld trainer Fred Grim, heb ik uitstekend kunnen werken.”

Huistra wil niet uitsluiten dat Ajacieden komend seizoen de overstap naar FC Groningen maken. Net als Daley Blind dit seizoen deed, is een verblijf op huurbasis – als het aan Huistra ligt – een serieuze mogelijkheid voor enkele spelers van de Amsterdamse club.

“Bij Groningen zijn we druk bezig om duidelijk in beeld krijgen welke spelers er blijven en weggaan. Daar wordt ook door de scouting van Groningen scherp naar gekeken en op geanticipeerd. Als Ajax aan een (tijdelijke) overgang van spelers wil meewerken, dan zijn er wat mij betreft wel één of twee jongens die voor Groningen nuttig kunnen zijn.”

Snel reagerenSecured By miniOrange