Rommedahl blijft, twijfels bij Emanuelson | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Rommedahl blijft, twijfels bij Emanuelson

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 6 mei, 2010 | Gepost om 9:31 uur | 1.443 keer bekeken

Dennis Rommedahl en Ajax zijn het zo goed als eens geworden over een nieuw contract. De Deense aanvaller is bereid in te leveren en Martin Jol verwacht dat alles snel rond zal komen.

“We moeten de laatste details nog finaliseren. Ik verwacht dat het wel in orde komt”, aldus Jol in het Algemeen Dagblad. Punt van discussie is de duur van het nieuwe contract van Rommedahl. Zowel een één- als een tweejarige verbintenis behoort tot de mogelijkheden.

Urby Emanuelson verkeert op zijn beurt nog altijd in onzekerheid. Zijn contract loopt nog één jaar door, maar een nieuw akkoord is er ondanks een aantal gesprekken nog niet. “Als we er niet uitkomen, is de kans groot dat Ajax zegt dat ik de club moet verlaten”, aldus de flankspeler.

Emanuelson wil zelf het liefst bij Ajax blijven, maar is in tegenstelling tot Rommedahl niet bereid in te leveren. PSV zou belangstelling hebben maar Emanuelson houdt dat voorlopig af: “Ik kan me niet voorstellen dat ik volgend seizoen in een PSV-shirt speel.”

1 reactie op “Rommedahl blijft, twijfels bij Emanuelson”

  • tony macaroni op 26th juni, 2010 0:04 am

    urby heeft ons heel vaak gered in de laatste competitie zijn contract moet tegen elke prijs verlengt worden het lijkt mij geen moeilijke jongen maar ajax doet altijd moeilijk er lopen spelers rond die veels te veel verdienen en geen toegevoegde waarde hebben urby heeft dat wel

  • Snel reageren    Secured By miniOrange