Rommedahl en Ajax oneens over contract | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Rommedahl en Ajax oneens over contract

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 12 mei, 2010 | Gepost om 15:46 uur | 1.899 keer bekeken

Het is nog altijd onduidelijk of Dennis Rommedahl volgend seizoen bij Ajax onder contract staat. Alhoewel beide partijen diverse keren lieten weten graag langer met elkaar door te willen gaan, heeft men tot dusver nog geen overeenstemming bereikt over de duur van een nieuwe contractuele samenwerking.

Rommedahl staat welwillend tegenover een lager honorarium bij een nieuw contract, maar hij wil wel een tweejarig contract. De Amsterdammers willen de 31-jarige Deen voorlopig maar één jaar behouden. “Ik ben niet van plan Nederland te verlaten, maar als ik één jaar verleng heb ik volgend jaar hetzelfde probleem.”

“Ik ben ook een realist en zal niet om een verbintenis vragen van vier jaar”, laat Rommedahl woensdag in eigen land optekenen. De Deens international denkt dat er clubs zijn die wel bereid zijn om hem een meerjarig contract te bieden. “Maar ik ben niet in gesprek met clubs”, benadrukt de WK-ganger. “Ik concentreer me nu op het WK van volgende maand. Dat is nu belangrijker.”

Snel reagerenSecured By miniOrange