Sno terug naar Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Sno terug naar Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 6 mei, 2010 | Gepost om 11:37 uur | 977 keer bekeken

Evander Sno keert komende zomer terug bij Ajax, dat hem dit seizoen verhuurde aan Bristol City. De Engelse ploeg ziet geen heil in een definitieve overname van de middenvelder, die in Amsterdam een contract heeft tot medio 2011.

Volgens The Evening Post heeft Evander Sno samen met Patrick Agyemang, een andere huurling, zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Bristol City. De Engelse club wacht met het bekendmaken van de vertrekkende spelers tot de nieuwe manager Steve Coppell terug is van zijn vakantie. Volgens de Engelse krant heeft de 54-jarige oefenmeester echter geen plek voor de huurlingen.

“Er zijn huurlingen die vertrekken, terwijl er ook een paar spelers zijn met een aflopend contract”, zegt interim-manager Keith Millen. “Het zou niet netjes zijn als ik zou zeggen om wie het gaat, omdat we eerst met de spelers zelf willen praten. Dat is een taak van de nieuwe manager. Ik heb met Steve gesproken via de telefoon en we hebben de lijst met vertrekkende spelers doorgenomen. Hij is donderdag terug en wij verwachten de lijst tegen het einde van de week naar buiten te brengen.”

Sno speelde dit seizoen 24 competitieduels voor Bristol City, waarvan zestien als basisspeler. In totaal wist de voormalig speler van Celtic en NAC drie keer te scoren.

Snel reagerenSecured By miniOrange