Ajax start voorbereiding op 27 juni | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax start voorbereiding op 27 juni

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 juni, 2010 | Gepost om 16:36 uur | 1.422 keer bekeken

Op zondag 27 juni a.s. traint de eerste selectie van Ajax voor de eerste keer ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Trainer Martin Jol begroet zijn selectie (althans een deel ervan) die dag op het sportcomplex De Toekomst om 10.30 uur.

In verband met het WK in Zuid-Afrika zullen niet alle spelers van de eerste selectie aanwezig zijn. Spelers die voor hun nationale elftal uitkomen melden zich uiterlijk 16 juli weer in Amsterdam. Dat gaat dan om de Nederlandse internationals Maarten Stekelenburg, Gregory van der Wiel, Demy de Zeeuw, alsmede de Uruguayanen Luis Suarez en Nicolas Lodeiro.

Overigens geldt voor dit soort gegevens altijd een voorbehoud, want de transfermarkt is open en zeker met eventueel goede prestaties op het WK van de diverse internationals is er nog van alles mogelijk. Met name Van der Wiel en Luis Suarez zijn gewilde ‘objecten’ op de internationale transfermarkt.

Snel reagerenSecured By miniOrange