Anita gaat voor een basisplaats | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Anita gaat voor een basisplaats

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 juni, 2010 | Gepost om 19:45 uur | 1.385 keer bekeken

Vurnon Anita kijkt met veel vertrouwen uit naar komend seizoen. De linksback viel op het laatste moment af voor de WK-selectie van Oranje maar richt zijn pijlen nu weer op een vaste plaats in het eerste elftal van Ajax.

“Mijn gevoel is hetzelfde, mijn focus is veranderd. Ik wil weer een basisplaats. Ik weet van mezelf dat ik een goede voorbereiding nodig heb, dat wordt het eerste doel”, aldus de vleugelverdediger tegenover Ajax Life.De periode bij de Oranje-selectie was zeer leerzaam voor de talentvolle verdediger. “Ik werd gedwongen om sneller en beter te handelen. Één verkeerde aanname en mijn tegenstander zat er tijdens de partijtjes op de training direct bovenop. Ik weet hoe hoog het niveau bij het Nederlands elftal is; wereldtop. En dat neem ik mee, want ik wil me bij Ajax evolueren.”

Een nieuwe kans bij Oranje sluit Anita niet uit. “Ik probeer in beeld te blijven, want zoals bekend stopt Giovanni van Bronckhorst na het WK. Er zijn kansen als linksback en ik wil me dit seizoen verder ontwikkelen.”

Snel reagerenSecured By miniOrange