Marko Pantelic definitief weg bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Marko Pantelic definitief weg bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 3 juni, 2010 | Gepost om 10:34 uur | 3.789 keer bekeken

Marko Pantelic neemt deze zomer definitief afscheid van Ajax. De aanvaller kwam er met de Amsterdamse club niet uit wat betreft een nieuw contract. “Het is jammer dat Ajax en ik niet hetzelfde over de toekomst denken.”

“Ik zeg ’thanks’ voor het afgelopen jaar. Maar jammer dat ze een politiek hebben van alleen maar jonge spelers. Daarom moet ik nu ‘goodbye’ zeggen tegen Ajax”, gaat hij verder tegenover Voetbal International.

Hoogstwaarschijnlijk wordt Schalke 04 de nieuwe werkgever van de Serviër. De club uit Gelsenkirchen is volgens Bild erg geïnteresseerd. Het is voor Pantelic afwachten of Schalke hem wel voor langere tijd wil vastleggen.

VI

Snel reagerenSecured By miniOrange