Nederlanders gokken massaal op het WK | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Nederlanders gokken massaal op het WK

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 juni, 2010 | Gepost om 16:39 uur | 1.445 keer bekeken

De fans van het Nederlands elftal zijn tijdens het WK veelvuldig te vinden in het digitale wedkantoor van Unibet. De website meldt dat er in de eerste week van het WK al meer dan een half miljoen weddenschappen geplaatst zijn.

De verwachting van Unibet is dat tijdens het WK de ‘magische’ grens van één miljoen weddenschappen ruim overschreden wordt. Ondertussen is Oranje volgens het wedkantoor één van de grote favorieten voor de eindzege. Alleen Spanje en Argentinië staat er beter voor.

Op de website van Unibet is het mogelijk om naast wedstrijden ook op diverse ‘randzaken’ in te zetten. Zo speelt Unibet handig in op de onzekerheid rond Arjen Robben. Speelt hij tegen Kameroen of houdt bondscoach Bert van Marwijk de aanvaller op de bank?

Daarnaast kan ook ingezet worden op de Oranje-speler die tijdens het WK de meeste gele kaarten verzameld. Hierbij gaan Mark van Bommel en Nigel de Jong ‘aan kop’.

Ook voor het komende duel met Japan zijn er verschillende weddenschappen beschikbaar. Krijgt Ibrahim Afellay een basisplaats, of staat Eljero Elia aan de aftrap? Kijk voor meer informatie op de website van Unibet!

1 reactie op “Nederlanders gokken massaal op het WK”

  • ajaxfan op 18th juni, 2010 19:42 pm

    komt de oefenwedstrijd van ajax porto en chelshe op tv op sbs6 weet iemand dat?

  • Snel reageren    Secured By miniOrange