Rommedahl denkt aan vertrek | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Rommedahl denkt aan vertrek

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 21 juni, 2010 | Gepost om 13:00 uur | 2.237 keer bekeken

Dennis Rommedahl heeft nog altijd geen akkoord bereikt met Ajax over de verlenging van zijn aflopende contract. Inmiddels denkt de Deense international dan ook voorzichtig na over een vertrek uit Amsterdam.

Door de uitstekende prestaties van de 31-jarige Deen op het WK in Zuid-Afrika zou het zomaar zo kunnen zijn dat er binnenkort een aanbieding komt van een andere club. “Maar Real Madrid heeft nog niet gebeld”, grapte Rommedahl in gesprek met Sporten.dk.

Toch beseft de rechtsbuiten wel dat hij zich in de kijker kan spelen in Zuid-Afrika. “Natuurlijk kan dat helpen. Ik voel me ook zo goed dat ik kan zeggen dat ik mezelf niet beter kan verkopen dan nu. Het WK is een perfect podium voor alle spelers en daardoor krijgt een club mij misschien in het vizier. Een geïnteresseerde club kan ook zien dat ik niet te oud ben.”

Voorlopig wil Ajax ondanks het goede spel van Rommedahl voor Denemarken niet verder gaan dan een eenjarig contract, waar de vleugelspits alleen wil bijtekenen bij een aanbieding voor twee jaar. Een vertrek ligt dan ook voor de hand. “Maar mijn eerste prioriteit is om verder te gaan bij Ajax, als we het eens kunnen worden. We zijn nog steeds in onderhandeling.”

Snel reagerenSecured By miniOrange