Rommedahl en Ajax bijna rond | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Rommedahl en Ajax bijna rond

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 12 juni, 2010 | Gepost om 15:09 uur | 1.790 keer bekeken

Dennis Rommedahl speelt waarschijnlijk ook volgend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van Ajax. De twee partijen naderen een akkoord over de verlenging van hun onderlinge samenwerking, zo meldt De Telegraaf.

Waar Rommedahl in eerste instantie alleen akkoord wilde gaan met een tweejarig contract, daar lijkt nu een compromis te zijn gevonden. Ajax biedt spelers ouder dan dertig jaar normaal gesproken alleen een verbintenis voor één seizoen aan, maar nu is er in het nieuwe contract een optie op een tweede jaar opgenomen. Deze wordt gelicht als Rommedahl een bepaald aantal wedstrijden heeft afgewerkt.

De 31-jarige Rommedahl lijkt tevreden te zijn met het aanbod. Binnen enkele dagen laat de flankspeler weten of hij definitief op het voorstel in gaat. De WK-international staat sinds de zomer van 2007 onder contract in Amsterdam, maar werd tussendoor nog even verhuurd aan NEC. Het afgelopen seizoen kwam Rommedahl 28 keer binnen de lijnen. In die wedstrijden maakte hij zes doelpunten.

Snel reagerenSecured By miniOrange