Rommedahl is er nog niet uit | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Rommedahl is er nog niet uit

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 juni, 2010 | Gepost om 9:49 uur | 1.626 keer bekeken

Dennis Rommedahl zit in een financiële spagaat. De rechtsbuiten wil graag zijn contract verlengen en met zijn vrouw in Amsterdam blijven, maar kan in Griekenland drie keer meer verdienen dan bij Ajax.

Dat meldde Johan Derksen dinsdagavond in VI Oranje. Ajax heeft de Deense voetballer een voorstel gedaan voor een éénjarig contract, waarbij Rommedahl in dat jaar zo’n 300.000 euro op zijn rekening mag bijschrijven.

Vanuit Griekenland bestaat interesse van AEK Athene, Panathinaikos en PAOK, terwijl ook het Turkse Trabzonspor geïnteresseerd zou zijn. Bij enkele van deze clubs zou Rommedahl, mede vanwege zijn goede prestaties op het WK, naar verluidt één miljoen euro kunnen verdienen.

Het is een moeilijke beslissing voor Rommedahl, die het bij Ajax goed naar zijn zin heeft, maar zich ook geen zorgen wil maken over zijn toekomst. De verwachting is dat de rechtsbuiten binnen anderhalve week laat weten waar hij komend seizoen actief is.

Snel reagerenSecured By miniOrange