Vertonghen: Ik ben er klaar voor | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vertonghen: Ik ben er klaar voor

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 juni, 2010 | Gepost om 23:25 uur | 1.202 keer bekeken

Jan Vertonghen begon zondag met Ajax aan de voorbereiding op het komende seizoen. De Belgische verdediger stond te trappelen en is dan ook blij dat hij weer mag voetballen.

“Ik ben er helemaal klaar voor”, zegt Vertonghen in gesprek met Sporza. “Voor mij had het zelfs al een paar dagen vroeger mogen beginnen. Het is leuk om de mensen van Ajax weer te zien en we hebben goed getraind. Het was een prima combinatie van spel- en conditionele vormen. Het is ook prettig om eens met dezelfde trainer te kunnen beginnen, dat maakte ik nog niet mee.”

Voor de Amsterdammers is er werk aan de winkel, daar over enkele weken al twee zeer belangrijke wedstrijden op het programma staan. “Over vier weken spelen we al in de voorronde van de Champions League. Het is onze eerste wedstrijd van het seizoen en meteen ook de belangrijkste”, aldus Vertonghen.

Snel reagerenSecured By miniOrange