Vertonghen in belangstelling van Arsenal | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vertonghen in belangstelling van Arsenal

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 juni, 2010 | Gepost om 9:54 uur | 1.936 keer bekeken

Nadat eerder Thomas Vermaelen gehaald werd en Gregory van der Wiel in verband werd gebracht met Arsenal, staat nu ook Jan Vertonghen in de belangstelling van de Engelse club, melden Britse media.

Dat komt mede door het vermoedelijke transfervrije vertrek van William Gallas, Mikaël Silvestre en Sol Campbell. Alleen Thomas Vermaelen, die in de vorige zomer de overstap van Ajax naar Arsenal maakte, voldeed afgelopen seizoen aan de verwachtingen van de Franse trainer Arsène Wenger.

Naar verluidt zou Arsenal 26 miljoen euro over hebben voor de koop van Vertonghen én Van der Wiel. Volgens de berichtgeving wil Ajax meer verdienen aan het tweetal, dat tot de zomer van 2013 onder contract staat bij de club uit Amsterdam.

De Belgische international werd eerder in verband gebracht met Everton, maar liet toen zelf weten deze zomer niet te vertrekken. “Ik voel me echt verbonden met deze club en de stad. Ik zit hier nu zeven jaar en voel me hier thuis. Ik ben hier naar school gegaan, heb vrienden gemaakt, mijn vriendin leren kennen. Zij is net afgestudeerd als theatermaker en ze heeft ondertussen een aantal opdrachten aanvaard. Ze heeft het druk. Niet dat ik haar mijn droom zal laten afpakken, maar ik kan hier nog wel even blijven, echt wel.”

Snel reagerenSecured By miniOrange