Vonk verlengd bij Ajax Cape Town | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vonk verlengd bij Ajax Cape Town

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 18 juni, 2010 | Gepost om 15:36 uur | 1.319 keer bekeken

Hans Vonk staat ook volgend seizoen onder contract bij Ajax Cape Town. De doelman liet weten dat hij zijn verbintenis met één jaar heeft verlengd.

De oud-doelman van RKC Waalwijk, sc Heerenveen en Ajax liet onlangs nog weten wel heil te zien in een terugkeer naar Nederland, maar dat lijkt op korte termijn onwaarschijnlijk. Vonk wil een nieuwe carrière opstarten en de kans is nu klein dat hij dat in Nederland gaat doen, zo meldde hij tegenover NOS Langs de Lijn.

De veertigjarige sluitpost stond afgelopen seizoen in 31 duels onder de lat van Ajax Cape Town. Onder leiding van Foppe de Haan werd dat team zevende, met vijftien punten achterstand op Supersport United.

Snel reagerenSecured By miniOrange