Ajax is Altidore nog niet vergeten | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax is Altidore nog niet vergeten

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 juli, 2010 | Gepost om 12:19 uur | 1.709 keer bekeken

Ajax is Jozy Altidore nog niet vergeten. De aanvaller van Villarreal staat in de belangstelling van de Amsterdammers, maar ook Besiktas en Fenerbahçe hebben hun interesse kenbaar gemaakt.

De twintigjarige Altidore staat onder contract bij Villarreal, maar kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Hull City. Bij de degradant scoorde de Amerikaanse WK-ganger in 28 competitiewedstrijden (zestien basisplaatsen) slechts één keer.

“Veel Europese ploegen hebben zich voor hem gemeld”, zegt zaakwaarnemer Lyle Yorks tegenover The Associated Press. “Het is nu van belang dat hij een club vindt waar hij zich thuis voelt, kan spelen en de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen.”

“Wij maken geen haast”, vervolgt Yorks zijn verhaal over Altidore, die ook in Engeland zou kunnen blijven. “Natuurlijk is een goede voorbereiding op het komende seizoen een voordeel, maar het is belangrijker dat we nu de juiste keuze maken.”

Villarreal nam de jonge aanvaller in 2008 voor zo’n tien miljoen euro over van de New York Red Bulls, maar dat bedrag heeft hij in Spanje nog niet kunnen omzetten in resultaten. De 29-voudig international moet bij een verkoop dus een aardige som geld opleveren, maar ook een verhuurperiode behoort tot de mogelijkheden.

Snel reagerenSecured By miniOrange