Ajax wil Braafheid in transfer v/d Wiel | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax wil Braafheid in transfer v/d Wiel

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 14 juli, 2010 | Gepost om 16:58 uur | 2.329 keer bekeken

Ajax wil bij de transfer van Gregory van der Wiel naar Bayern München een deal sluiten met de Duitse club. Naast een geldbedrag hoopt de Amsterdamse club ook op Edson Braafheid.

Van der Wiel staat in de belangstelling van Bayern München. De Duitsers hopen de international over te nemen van Ajax. Daar heeft Bayern München een behoorlijk bedrag voor over. Dit kan echter lager uitvallen wanneer Louis van Gaal instemt met een vertrek van Braafheid naar Amsterdam, weet AT5.

De regio-omroep meldt dat Ajax Braafheid graag wil betrekken bij de transfer van Van der Wiel. Het is niet de eerste keer dat Ajax belangstelling toont voor de linksback. Ook afgelopen zomer kon Braafheid de overstap naar Amsterdam maken. Toen koos de toenmalig FC Twente-speler echter voor Bayern München.

In Duitsland wist Braafheid niet door te breken. Hij werd in de winterstop verhuurd aan Celtic. Ook in Schotland had Braafheid moeite een basisplek te veroveren. Desondanks reisde hij wel met Oranje mee af naar het WK in Zuid-Afrika.

1 reactie op “Ajax wil Braafheid in transfer v/d Wiel”

  • sjeng op 15th juli, 2010 9:47 am

    ajax moet niet van die dure sub spelers kopen, zeker niet als deze al de 26 zijn gepasseerd. Ajax moet ook geen spelers kopen die van FC Twente afkomstig zijn, daarvan is nog niet een speler bij ajax doorgedrongen tot een basis speler. Zelfs de spelers die bij PSV gespeeld hebben zijn het niet. Ajax moet investeren in eigen jeugd en talentvolle jeugdigen van andere clubs. Ajax moet niet smijten met geld en geen dure grappen uithalen waardoor het zoals nu in de schulden geraakt. Ajax moet puur blijven en zorgen voor de beste meest intensive jeugdopleiding. Dan blijft er ook geld over om spelers langer aan zich te binden.

  • Snel reageren    Secured By miniOrange