De Zeeuw blij dat Jol blijft | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Zeeuw blij dat Jol blijft

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 23 juli, 2010 | Gepost om 8:23 uur | 991 keer bekeken

Het aanblijven van Martin Jol als trainer van Ajax zorgde voor blije gezichten in Amsterdam. Ook de weer bij de selectie aangesloten Demy de Zeeuw is tevreden over de uitkomst.

‘Ergens had ik het wel verwacht en ook gehoopt dat hij zou blijven’, aldus De Zeeuw op de website van Ajax. ‘Hij wilde de afgelopen periode natuurlijk wat duidelijk maken, zodat we zo sterk mogelijk aan de competitie kunnen beginnen. Dat hij nu blijft is erg belangrijk voor ons.’

De Zeeuw hervatte donderdag de groepstraining en kan vrijdag zijn rentree maken voor Ajax, wanneer de Amsterdammers oefenen tegen de winnaar van de Engelse dubbel. ‘Ik heb de hele training meegedaan en ben fit om tegen Chelsea te spelen. Of ik speel, is uiteraard aan de trainer.’

De middenvelder keek nog even terug op het WK. Wat was hem het meest bijgebleven? ‘Toch wel die trap’, refereerde hij aan de schop die hij tijdens de halve finale tegen Uruguay tegen zijn kaak kreeg. ‘Ik heb nu nog allemaal ijzerwerk in mijn mond. Af en toe levert dat ontstekingen aan mijn tandvlees op. Het is even lastig, maar ik ben gelukkig wel fit om te spelen.’

‘Verder was het WK een heel mooie ervaring, maar toch ook een teleurstelling. Ik ben sportman, dus ik wil altijd winnen en het hoogste bereiken. Dat is net niet gelukt. Al is het natuurlijk schitterend dat we met het Nederlands elftal de WK-finale hebben gehaald.’

Snel reagerenSecured By miniOrange