El Hamdaoui in the picture bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

El Hamdaoui in the picture bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 juli, 2010 | Gepost om 13:05 uur | 2.568 keer bekeken

El Hamdaoui staat hoog op het lijstje van Ajax. De aanvaller van AZ staat hoog genoteerd om de aanval bij Ajax te komen versterken.

Jol heeft El Hamdaoui warmgemaakt voor een eventuele overstap naar Ajax en is een voorname reden dat Suárez bij Ajax wil blijven. El Hamdaoui was afgelopen seizoen topscorer bij AZ, waar hij niet tot spelen toekomt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Jol wil drie of vier spelers aantrekken. Als Luis Suárez of Maarten Stekelenburg vertrekt, dan komt er veel meer budget vrij voor aankopen. Eén en ander is ook afhankelijk van het aanblijven van Jol.

1 reactie op “El Hamdaoui in the picture bij Ajax”

  • Redondo op 20th juli, 2010 8:08 am

    Haal hem zo snel mogelijk want aanvallend zijn er al 1 vleugelspeler en 1 centrumspits vertrokken. En als luis ook nog eens vertrekt dan missen we nog een vleugelspeler/centrumspits die toch wel de grote man was bij ons aller AJAX afgelopen seizoenen. Zo irritant om te zien dat de concurrenten psv en twente nog compleet dezelfde selectie hebben (tot nu toe dan) plus de nieuwe aankopen. Waarvan ik al zo lang gecharmeerd ben van sowieso berg. Wat had Ajax hem toen moeten halen zeg pot ver do mme. twente heeft die boomlange janko binnen die zal er dit seizoen in ned. comp. toch ook wel 20 doelpunten binnen schieten. En dan heb je nog lens die Ajax ook had moeten halen, na luis toch zeker 1 van de beste vleugelaanvallers (met potentie) van de ned. comp. (zucht)

  • Snel reageren    Secured By miniOrange